تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تامین مالی بیش از ۶ همتی نهضت ملی در استان سیستان و بلوچستان توسط بانک مسکن

  • به‌ دلیل ارتقای فرآیندهای نظارتی و گزارشگری در ارزیابی‌های سال ۱۴۰۳؛ مدیر مبارزه با پولشویی بورس کالا مورد تقدیر سازمان بورس قرار گرفت

  • هدیه روز مادر از سوی بانک مسکن؛ سه بانوی زندانی جرایم غیرعمد از بند رها شدند

  • چگونه فناوری True Wireless و LG Gallery+ تلویزیون را به یک شاهکار هنری دیجیتال تبدیل می‌کنند؟

  • آغاز همکاری بانک مهر ایران و دانشگاه شریف برای تحول نوآورانه در بانکداری کشور

  • فراخوان جمع‌آوری اسناد تاریخی سازمان تامین اجتماعی

  • بانک مسکن به افتخار بانوان توانمند خود می‌ایستد / برگزاری جشن روز زن در بانک مسکن؛ به زودی …

  • حرکت بانک توسعه صادرات به‌سوی بانکداری تمام‌دیجیتال تا سه سال آینده

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

  • برگزاری مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت صنایع پتروشیمی شهید رئیسی گلستان

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

بهترین روغن سرخ کردنی کدام روغن است؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۷-۰۳-۰۵
بهترین روغن سرخ کردنی روغنی است که مقاومت بیشتری در مقابل حرارت و گرما داشته باشد. البته به طور کل سرخ کردن مواد غذایی توصیه نمی شود. در این مطلب بهترین روغن های سرخ کردنی معرفی می شوند.

با وجود این‌که غذاهای سرخ شده از محبوبیت بالایی برخوردارند، اما متاسفانه سرخ کردن یکی از ناسالم‌ترین روش‌های طبخ مواد غذایی محسوب می‌شود.با رعایت برخی شرایط و انتخاب روغن مناسب می‌توان زیان‌های ناشی از این روش را در منزل تا حد امکان کاهش داد. در ادامه با بهترین روغن‌های سرخ کردنی آشنا خواهیم شد.

بهترین روغن سرخ کردنی : روغن نارگیل

روغن نارگیل بهترین گزینه برای سرخ کردن محسوب می‌شود. نتایج تحقیقات مختلف نشان می‌دهد حتی هشت ساعت سرخ کردن در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کیفیت این روغن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. این روغن همچنین دارای اثرات خوبی روی سلامتی انسان است که از آن جمله می‌توان به اثرات باکتری‌کشی، افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL)، افزایش متابولیسم و کمک به سوزاندن چربی‌های شکم اشاره کرد.درصد اسیدهای چرب اشباع این روغن ۹/۹۱درصد و اسیدهای چرب غیر اشباع آن ۱/۸درصد است که بالا بودن درصد اسیدهای چرب اشباع آن را به گزینه مناسبی برای سرخ کردن مواد غذایی تبدیل کرده است.

بهترین روغن سرخ کردنی : چربی‌های حیوانی

چربی‌های حیوانی از قبیل دنبه و روغن کره (روغن حیوانی) نیز گزینه‌های مناسبی برای سرخ کردن هستند. علاوه براین، چربی‌های حیوانی طعم و تردی مطلوب را در محصول ایجاد می‌کنند. بیشتر اسیدهای چرب موجود در این چربی‌ها از نوع اشباع و تک غیر اشباعی است که این ویژگی آنها را برابر حرارت مقاوم می‌کند. البته کیفیت این چربی‌ها بین حیوانات مختلف متفاوت است. چربی حاصل از حیوانات تغذیه شده به صورت طبیعی (چراگاه‌ها) از کیفیت بالاتری برخوردار است.کره گزینه مناسبی برای سرخ کردن نیست زیرا حاوی مقادیر اندکی پروتئین و قند است که در حرارت‌های بالا سوخته و طعم بدی ایجاد می‌کند. با این وجود می‌توان از کره در سرخ کردن‌های ساده در ماهیتابه و نه در دمای بالا استفاده کرد. روغن حیوانی (روغن کره) نقطه دود بالایی دارد (۲۵۲‌درجه سانتیگراد) و مشکلات کره را ندارد.

بهترین روغن سرخ کردنی : روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل داشتن درصد بالایی اسیدهای چرب تک غیراشباعی از مقاومت حرارتی بالاتری نسبت به روغن‌های گیاهی دیگر برخوردار است. در این روغن درصد اسیدهای چرب چند غیراشباعی پایین است. با وجود این‌که کیفیت روغن زیتون بکر در حین سرخ کردن حتی در طولانی مدت حفظ می‌شود، اما طعم و بوی ویژه آن بویژه اگر در دماهای بالا حرارت داده شود در طولانی مدت حفظ نمی‌شود.

بهترین روغن سرخ کردنی : روغن آووکادو

ترکیب این روغن مشابه روغن زیتون است و در ترکیب آن سهم اسیدهای چرب تک غیر اشباعی بیشتر است. این روغن دارای نقطه دود بالایی (۲۷۰ درجه سانتی‌گراد) است.

بهترین روغن سرخ کردنی : روغن بادام زمینی

این روغن نیز دارای نقطه دود بالایی است (۲۳۰ درجه سانتی‌گراد). این روغن به دلیل طعم مطلوب خود گزینه مناسبی برای سرخ کردن است. از آنجاکه این روغن طعم مواد غذایی را به خود نمی‌گیرد، بنابراین می‌تواند برای سرخ کردن متوالی مواد غذایی مختلف مورد استفاده قرار بگیرد. این روغن به سرخ کردن در زمان طولانی حساس است.

بهترین روغن سرخ کردنی : روغن پالم

به رغم تبلیغات منفی که این روزها علیه روغن پالم وجود دارد، جالب است بدانید این روغن یکی از پایدارترین روغن‌ها در برابر حرارت است که دلیل آن ترکیب اسید چرب خاص و وجود آنتی اکسیدان‌های طبیعی آن می‌باشد. در بسیاری از کشورها از این روغن به عنوان جزئی از فرمولاسیون روغن‌های سرخ کردنی استفاده می‌شود که سبب افزایش نقطه دود روغن می‌شود.

روغن‌هایی که نباید برای سرخ کردن استفاده شود

روغن سویا، ذرت، کانولا یا کلزا، پنبه دانه، گلرنگ، سبوس برنج، هسته انگور، آفتاب گردان و کنجد به دلیل وجود درصدهای بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع شاید از جنبه‌های سلامتی، روغن‌های مناسبی باشند، اما ثبات حرارتی بسیار پایینی داشته و در سرخ کردن عمیق در زمان طولانی نباید مورد استفاده قرار بگیرند.

 

منبع: جم جم

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=55521

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    چشم کودکان و پیشگیری از جراحات آن

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اختلالات دستگاه تناسلی در پسران

    ۱۳۹۷-۰۵-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برنامه وزارت بهداشت برای سلامت زنان کارمند

    ۱۳۹۶-۱۲-۲۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    استرس زیاد موجب اختلال خواب می شود

    ۱۳۹۶-۰۸-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کی ورزش کنیم، کی ورزش نکنیم؟

    ۱۳۹۸-۰۱-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اثر آلودگی هوا بر استخوان که فکرش را هم نمی‌کنید

    ۱۳۹۶-۰۸-۲۱
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تامین مالی بیش از ۶ همتی نهضت ملی در استان سیستان و بلوچستان توسط بانک ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۸
  • به‌ دلیل ارتقای فرآیندهای نظارتی و گزارشگری در ارزیابی‌های سال ۱۴۰۳؛ مدیر مبارزه با پولشویی ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۸
  • هدیه روز مادر از سوی بانک مسکن؛ سه بانوی زندانی جرایم غیرعمد از بند رها ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۸
  • چگونه فناوری True Wireless و LG Gallery+ تلویزیون را به یک شاهکار هنری دیجیتال تبدیل ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۸
  • آغاز همکاری بانک مهر ایران و دانشگاه شریف برای تحول نوآورانه در بانکداری کشور

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۱۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است