تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تمدید مهلت شرکت در رویداد ملی «ایده‌های نوآورانه و فناورانه در زنجیره ارزش مس»

  • سبک زندگی نوین با حساب «وینگر» بانک اقتصادنوین

  • بررسی اهمیت، وضعیت و جایگاه تطبیق مقررات در شرکت‌ها و سازمان‌های غیربانکی

  • دیدارمدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با استاندار قم

  • گزارش آیین افتتاح پیش رویداد پتروفن ۱۴۰۴؛تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت پتروشیمی دو محور جدید رویداد پتروفن/ رویدادی برای مقابله با تحریم‌ها

  • آغاز پویش تامین مالی۲۵۰ میلیارد ریالی شرکت تولیدی طب پلاستیک نوین در سکوی آی‌بی‌کراد

  • معرفی اپلیکیشن «تأمین من»

  • بانک صادرات ایران شایسته جایگاه‌های برتر نظام بانکی است

  • رضایت کامل سازمان امور مالیاتی از خدمات بیمه ای منظم و مستمر شرکت بیمه آسیا

  • حمایت بانک سپه از تیم ملی فوتبال جانبازان و توان یابان کشور

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›بمب های غذایی سرطان زا

بمب های غذایی سرطان زا

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۶-۲۲

نیترات سدیم ها جزء افزودنی های مجاز هستند اما استفاده بی رویه از آنها در دراز مدت می تواند موجب بروز سرطان شود.

بمب های غذایی سرطان زا

محمد حسین عزیزی رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: در فرآورده های گوشتی مثلسوسیس و کالباس به دلیل ماندگاری بسیار کم و برای پیشگیری از مسمومیت طبق فرمولاسیون و استاندارد جهانی نیترات سدیم اضافه می کنند.

وی با بیان اینکه نیترات سدیم جزء افزودنی های مجاز جهانی هست، اظهار داشت: مصرف بی رویه محصولات دارای نیتریت و نیترات در دراز مدت باعث سرطان می شود. این افزودنی ها دستاورد کشورهای غربی هستند که استفاده از آنها در حد استاندارد خطری ندارد.

آقای محمد حسین عزیزی بیان کرد: عوامل متعددی در بروز سرطان می توانند دخالت داشته باشند که یکی از آنها می تواند مصرف بی رویه استفاده از این افزودنی ها باشد. معمولا افزودنی ها پس از انجام آزمایش های متعدد و اثبات بی خطر بودن آنها مورد استفاده قرار می گیرند و خطر استفاده از آنها برخلاف باور عموم هنوز اثبات نشده است.

این مواد نگه دارنده در سوسیس و کالباس بیشتر استفاده می شوند و در فیله های مرغ و همبگرها معمولا وجود ندارد.

رییس انجمن صنایع غذایی بیان کرد:حرارت بالا برای طبخ سوسیس و کالباس نیتریت موجود در آن را تبدیل به نیترات وآن هم به نیتروزامین مبدل می شود و همچنین اظهار داشت: حرارت دادن فرآورده های گوشتی دارای نیتریت موجب تشدید عوراض ناشی از آن می شود و توصیه می شود که افراد تا حد امکان با حرارت ملایمتر به طبخ این مواد بپردازند.

مواد طعم دهنده موجود در برخی مواد غذایی نیز هیچ کدام ساخت کشور و ایده ما نیست و این محصولات نیز می توانند در صورت مصرف بی رویه در دراز مدت و در کنار سایر عوامل سرطان زا باشند.

رییس انجمن صنایع غذایی اظهار داشت: به افراد توصیه می شود که این فرآورده ها را کمتر مصرف کنند خصوصا در کودکان به خاطر علاقه ای که به خوردن این مواد غذایی دارند از مارک های معروف استفاده شود.

استفاده از گوجه فرنگی، کاهو و سبزیجات در کنار فست فودها و سوسیس و کالباس به دلیل وجود آنتی اکسیدان، فیبر و ویتامین ها در کاهش عوارض ناشی از مصرف آنها می توانند موثر باشند.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=27795

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    داروی چند نرخی نداریم/ با ۱۹۰ تماس بگیرید

    ۱۳۹۷-۰۴-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مسئول مرگ بیماران «ای بی» کیست ؟

    ۱۴۰۰-۰۸-۱۴
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    چگونه عشق مادر ذهن و مغزکودک را تغییر می دهد؟

    ۱۳۹۷-۱۰-۲۹
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    تاخیر یکساله تامین اجتماعی در پرداخت مطالبات داروخانه های دولتی

    ۱۳۹۷-۰۵-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    احساس تشنگی دائمی نشانه چیست؟

    ۱۳۹۷-۱۱-۲۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اگر تیروئید دارید لطفا این مواد غذایی را از سفره تان حذف کنید!

    ۱۳۹۶-۰۲-۰۲
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تمدید مهلت شرکت در رویداد ملی «ایده‌های نوآورانه و فناورانه در زنجیره ارزش مس»

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۲۴
  • سبک زندگی نوین با حساب «وینگر» بانک اقتصادنوین

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۲۴
  • بررسی اهمیت، وضعیت و جایگاه تطبیق مقررات در شرکت‌ها و سازمان‌های غیربانکی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۲۴
  • دیدارمدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با استاندار قم

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۲۴
  • گزارش آیین افتتاح پیش رویداد پتروفن ۱۴۰۴؛تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت پتروشیمی دو محور ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۲۴
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است