تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • مردان نابینا، نان‌آوران بی‌فرصت؛ زنان نابینا، اقلیت در اقلیت

  • عضو هیئت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی مس خبر داد: رشد ۹ درصدی منابع زمین‌شناسی و ۲۲ درصدی حفاری اکتشافی در شرکت ملی مس

  • آغاز ثبت ایده‌های نوآورانه در صنعت مس فرصتی برای تحول زنجیره ارزش کشور

  • اعطای تندیس طلایی نخستین جایزه ملی مدیریت استعداد به بانک اقتصادنوین

  • حضور رییس هیات عامل ایمیدرو در غرفه چادرملو 

  • بازدید وزیر صمت از غرفه چادرملو در متافو تبریز

  • رونق بازار مسکن و مولدسازی دارایی بانک‌ها از طریق توثیق توکن های املاک

  • آمادگی ایمیدرو برای توسعه همکاری با بخش خصوصی 

  • یوگای خنده – شوخی نیست!

  • تداوم حمایت بانک تجارت از اقشار مختلف جامعه با اعطای ۱۳ همت انواع تسهیلات قرض‌الحسنه

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›بلایی که شکر برسر بدن می‌آورد

بلایی که شکر برسر بدن می‌آورد

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۰

یکی از راههای موثر برای مصرف مقدار مناسب شکر توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است که رنگ سبز بیانگر مقدار اندک، رنگ نارنجی بیانگر مقدار متوسط و رنگ قرمز بیانگر مقدار زیاد است.

۷بلایی که شکر برسر بدن می‌آورد

سعید رضا رضایی – مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: تامین غذای ایمن و سلامت محور از برنامه‌های اساسی سازمان غذا و دارو است.

وی افزود: این سازمان علاوه بر افزایش نظارت مستمر بر فرآیند تولید فرآورده‌های غذایی و بهداشتی و بررسی این محصولات در سطح عرضه، با هدف کاهش مخاطرات مواد غذایی برنامه کاهش کالری دریافتی از قندهای ساده که با عنوان شکر ملموس‌تر است و ارتقاء آگاهی مصرف کنندگان را در راستای سیاست‌های بخش سلامت در دستور کار قرار داده است.

رضایی با بیان اینکه قندهای ساده که بخش مهمی از انرژی دریافتی روزانه ما را تشکیل می‌دهند، بیان کرد: محدوده قابل قبول دریافت کربوهیدرات‌ها از ۵۰ تا ۶۵ درصداز کل انرژی روزانه است که بهتر است عمدتاً از کربوهیدرات‌های پیچیده فیبردار اعم از نان، برنج، حبوبات، ماکارونی، سیب زمینی و سبزی  و کمتر از ۱۰ درصد آن از شکر تامین شود،

همچنین مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف قندهای ساده طی سالهای اخیر به دلیل تغییر الگوی مصرف افزایش چشمگیری داشته است.وی در ادامه عنوان کرد: شکر به منظور ایجاد طعم شیرین، بوی مناسب، افزایش انرژی، بهبود بافت و حتی نگهدارنده در غذاها استفاده می‌شود، لیکن مصرف زیاد این قبیل قندها به منظور ایجاد طعم شیرین، بوی مناسب، افزایش انرژی، بهبود بافت و حتی نگهدارنده در غذاها استفاده می‌شود.

به گزارش ایفدانا – رضایی مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  ادامه داد: مصرف زیاد قندهای ساده با افزایش میزان تری گلیسرید یا همان چربی و کلسترول خون از عوامل مخاطره آمیز سلامت قلب و عروق است.وی عنوان کرد: مصرف بی رویه مواد حاوی قندهای ساده همچنین از عامل اصلی پوسیدگی دندان، اضافه وزن، چاقی و عوارض آن مانند افزایش فشار خون، دیابت نیز می‌شود.

مسئول دبیرخانه برچسب گذاری فراورده‌های غذایی و اشامیدنی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: یکی از راههای موثر برای مصرف مقدار مناسب شکر توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی است. رنگ سبز بیانگر مقدار اندک، رنگ نارنجی بیانگر مقدار متوسط و رنگ قرمز بیانگر مقدار زیاد است.

رضایی در پایان توصیه کرد: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای راهی برای انتخاب صحیح غذا است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=3629

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    خوراکی‌هایی که به اندازه شوفاژ گرمتان می‌کنند

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    خواص نارنگی برای پوست و سلامت

    ۱۳۹۶-۰۹-۲۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ادویه ای پر از فواید

    ۱۳۹۶-۰۲-۰۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    مشکلات درمان سرطان در ایران

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۰
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    برای پیشرفت کردن گوش بدهید

    ۱۳۹۶-۰۱-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    عوارض عجیب حمام طولانی مدت را بشناسید!

    ۱۳۹۶-۰۶-۲۳
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • مردان نابینا، نان‌آوران بی‌فرصت؛ زنان نابینا، اقلیت در اقلیت

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • عضو هیئت مدیره و معاون اکتشافات و توسعه معدنی شرکت ملی مس خبر داد: رشد ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • آغاز ثبت ایده‌های نوآورانه در صنعت مس فرصتی برای تحول زنجیره ارزش کشور

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • اعطای تندیس طلایی نخستین جایزه ملی مدیریت استعداد به بانک اقتصادنوین

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • حضور رییس هیات عامل ایمیدرو در غرفه چادرملو 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۵
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است