بدون مشورت ازدواج نکنید
وی افزود: تشکیل یک زندگی پایدار و انتخاب براساس منطق و شناخت کافی ، نیاز به مشورت با مشاوران این امر دارد تا از تصمیم گیری های ناشی از هیجانات جلوگیری کرده و از انتخاب خود اطمینان حاصل شود.
گلستانی خاطر نشان کرد: ازدواج از تصمیم به باهم بودن، نیاز به وجود یک همراه در تصمیم گیری ها و شریک شدن در همه زمینه ها، آغاز می شود. از نظر روانی، شرایط برای ازدواج زمانی مناسب تلقی می شود که دختر و پسر آمادگی تشکیل زندگی، احساس نیاز به نظرخواهی ، توانایی ابراز احساسات و حل مسائل و مدیریت زندگی را در خود حس کنند.
وی اذعان داشت: توانایی مالی در تأمین اقتصاد خانواده ، شناخت و بیان عواطف و احساسات که نشانه بلوغ عاطفی است، که تاثیر بسیاری در تصمیم به ازدواج و انتخاب همسر دارد.
روانشناس در ادامه گفت: نقش خانواده در ازدواج فرزندان ، شناسایی ویژگی های شخصیتی و بروز توانایی های آن ها، انکار ناپذیر است .در این راستا خانواده می تواند با ارائه نظرات و دلایل خود ، فرزندان را در تصمیم گیری راهنمایی کرده و حق انتخاب همسر و عواقب آن را به طرفین محول کنند. همچنین مشاوران با ارائه راهکارهای علمی و تجربی زمینه را برای شناخت بیشتر دختر ها و پسرها فراهم کرده و با پیش بینی اتفاقات خوب و بد به ارائه راهکارهای مناسب می پردازند.
وی در پایان افزود: نا گفته نماند آموزش در هر یک از انتخاب های زندگی بالاخص ازدواج نقش مهمی داشته و به افراد کمک می کند در چگونگی انتخاب ، پذیرفتن مسئولیت انتخاب و نحوه اصلاح انتخاب اشتباه سنجیده عمل کنند.