تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • مدیریت برنامه ریزی و نظارت اعتباری بانک کارآفرین: NPL بانک کارآفرین به ۵ درصد رسید

  • رکوردشکنی صبانور در فروش و تولید طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴

  • برنامه جامع راهبردی مسیر تحول ساختاری بانک را ترسیم می‌کند

  • ضرورت تمرکز بر تجربه مشتری و شخصی‌سازی خدمات بانکی برای موفقیت در عملکرد

  • بازاریابی و روابط‌عمومی دو بازوی مکمل در تحقق اهداف هستند

  • تقدیر از تلاش ارزش آفرین مدیران ارشد بیمه آسیا

  • نقش دانش بیولوژی در کنترل بیماری‌های نوپدید و بازپدید

  • ۷۴۰ هدیه دیجیتال ۷۴ میلیون ریالی بانک صادرات ایران به کاربران «سپینو» اهدا شد

  • تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران با «گسترش صنایع و معادن کاوه پارس»

  • عرضه ۵۱۹ رقبه ملک به ارزش بیش از ۲۱۹ هزار میلیارد ریال توسط بانک سپه در سال جاری

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›با خوردن غذاهای کنسرو شده چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

با خوردن غذاهای کنسرو شده چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

توسط مهناز خدادوست
۱۴۰۱-۰۵-۲۷

تریتا نیوز : مهناز خدادوست ، غذاهای کنسرو شده راهی آسان و ارزان برای وارد کردن مقداری مواد مغذی به رژیم غذایی شما هستند. تقریباً هر نوع سبزی و میوه در انواع قوطی ها موجود است، اما همه غذاهای کنسرو شده یکسان تهیه و به مصرف نمی رسند.به همین دلیل مهم است که هنگام خوردن غذاهای کنسرو شده به عوارض جانبی آن توجه داشته باشید.

برخی از اقلام کنسرو شده ممکن است سرشار از فواید سلامتی باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است بهترین انتخاب برای بدن شما نباشند ،زیرا سرشار از شکر و نمک هستند تا به حفظ و نگهداری آنها کمک کنند.

در زیر مواردی را که ممکن است هنگام خوردن غذاهای کنسرو شده برای بدن شما اتفاق بیفتد، فهرست کرده‌ایم و برای نکات سالم‌تر، حتماً فهرست را بررسی کنید.

آنها ممکن است به قلب شما فشار وارد کنند
غذاهای کنسرو شده می توانند منبع خوبی از چندین ماده مغذی باشند، اما حتی بدون افزودن نمک اضافی به آنها، می توانند منبع سدیم اضافی نیز باشند. به گفته مگان برد، متخصص تغذیه از اورگان، بسیاری از غذاها با سدیم اضافی کنسرو می شوند تا به حفظ آنها در طول فرآیند کنسرو کمک کنند. این سدیم اضافی می تواند اثرات منفی بر سلامتی داشته باشد، به ویژه برای افرادی که از فشار خون بالا یا بیماری قلبی رنج می برند.

برد می‌گوید: «خوردن نمک بیش از حد در هنگام ابتلا به بیماری‌های قلبی ممکن است علائم و روند بیماری شما را بدتر کند. اگر می‌خواهید مراقب میزان مصرف نمک خود باشید و ترجیح می‌دهید سبزیجات و لوبیاهای کنسرو شده بخورید، بهترین گزینه این است که آنها را قبل از خوردن کاملاً بشویید. انجام این کار مقدار زیادی نمک را از مواد غذایی کنسرو دور می‌کند و باعث می‌شود که آنها را درست و کمی سالم تر مصرف کنید.

مواد نگهدارنده بیشتری مصرف می کند

مزایای مواد غذایی کنسرو شده این است که چقدر می توانند دوام داشته باشند. اقلام با ماندگاری طولانی مفید هستند، زیرا به از بین بردن ضایعات مواد غذایی کمک می کنند، اما به گونه ای ساخته شده اند که ماندگاری بسیار بیشتری نسبت به غذاهای غیر کنسرو شده دارند زیرا مملو از مواد نگهدارنده هستند. جی کوین، یک متخصص تغذیه می گوید که بررسی اینکه کدام مواد غذایی کنسرو شده سالم‌تر از سایر مواد غذایی هستند، مهم است.

کوین می گوید: «غذاهایی را انتخاب کنید که سدیم کمتری دارند و قند اضافه ندارند. میوه ها باید در آب خود بسته بندی شوند نه شربت، و کنسرو ماهی تن و مرغ اگر گزینه هایی را انتخاب کنید که روغن ندارند برای شما سالم تر خواهد بود.

می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود

کنسرو کردن اقلام غذایی فرآیند پیچیده ای است که به غذاهای تازه چیده شده اجازه می دهد تا چندین ماه و حتی تا یک سال یا بیشتر در برخی موارد مغذی ترین باشند. کنسرو کردن شامل چندین مرحله است. یکی از مراحل کنسرو کردن شامل بیسفنول A (BPA) است، یک ماده شیمیایی که در پوشش داخلی قوطی استفاده می شود.

ردپای این ماده شیمیایی وارد غذا شده و بدن انسان را در معرض بیماری های خطرناکی مانند؛ دیابت نوع ۲، بیماری های قلبی، سرطان سینه، سرطان پروستات و نقایص مادرزادی قرار می دهد.

آنتی اکسیدان بیشتری دریافت می کند

گاهی اوقات فرآیند کنسرو کردن مواد غذایی می تواند منجر به کاهش برخی از مواد مغذی شود، مانند ویتامین C، که محلول در آب است، یا می تواند در آب حل شود، که غذا در آن کنسرو شده است. فرآیند کنسرو کردن، مانند لیکوپن، یک ماده مغذی با خواص آنتی اکسیدانی که در گوجه فرنگی یافت می شود.

«گوجه فرنگی کنسرو شده لیکوپن تقویت کننده سلامتی بیشتری نسبت به گوجه فرنگی تازه دارد و این خبر خوبی است زیرا آنتی اکسیدان ها به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی کمک می کنند.

ممکن است باکتری مصرف کنید

احتمال وقوع آن بسیار اندک است، اما در برخی موارد، زمانی که غذاهای کنسرو شده می خورید که به درستی فرآوری نشده اند، ممکن است حاوی باکتری خطرناکی باشد – کلستریدیوم بوتولینوم. این باکتری بیشتر زمانی تشکیل می شود که غذاها به طور نامناسب در خانه کنسرو شوند.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=152346

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    تاثیر تغییرات اقلیمی بر کاهش تولید محصولات کشاورزی

    ۱۳۹۶-۰۵-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    اگر می خواهید وزن کم کنید، به این شکل غذا بخورید

    ۱۳۹۶-۰۹-۰۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    خوراکی هایی برای پیشگیری از افسردگی

    ۱۳۹۶-۰۸-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    استفاده از کدام مواد آرایشی در بارداری خطرناک است ؟

    ۱۳۹۷-۱۱-۰۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    بیانیه فرهنگستان علوم پزشکی در باره اتفاقات اخیر مدارس دانش آموزی

    ۱۴۰۱-۱۲-۱۶
    توسط مهناز خدادوست
  • سلامت

    ملاحظات دارویی و مصرف مکمل‌‌ها در بیماری پارکینسون

    ۱۳۹۶-۰۹-۲۵
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • مدیریت برنامه ریزی و نظارت اعتباری بانک کارآفرین: NPL بانک کارآفرین به ۵ درصد رسید

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • رکوردشکنی صبانور در فروش و تولید طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • برنامه جامع راهبردی مسیر تحول ساختاری بانک را ترسیم می‌کند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • ضرورت تمرکز بر تجربه مشتری و شخصی‌سازی خدمات بانکی برای موفقیت در عملکرد

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • بانک سینا

    بازاریابی و روابط‌عمومی دو بازوی مکمل در تحقق اهداف هستند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۸-۱۰
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است