باید و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت سی

درباره نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت C باید در تغذیه خود رعایت کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است که ابتدا شدت بیماری کبدی را تعیین کرده و در عین حال از رژیمهای سخت نیز دوری کنند؛ باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمیرسد؛ از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممکن نخواهد بود، بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی به ویژه گوشت قرمز خودداری و به جای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئینهای گیاهی استفاده کنند، بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیتراتها هستند نیز خودداری کنند.