باران خنک بر کویر جشنواره

مهناز خدادوست ،تریتا نیوز
وجود زنان خیابانی از همان چیزهایی است که مانند زخمی قدیمی بر پیکر شهر باقی مانده است.زنانی که تعداد زیادی از آنها را دختران کم سن و سال تشکیل می دهند که با انگیزه ها و دلایل متفاوتی به این راه کشیده می شوند.زیر لایه ضخیمی از آرایش با رنگ های تند ،تصویرهایی که گاه در گوشه و کنار شهر در قاب نگاهمان می نشیند و حکایت تلخی را بازگو می کند .
سعید حنایی کارگری ساده بود که همراه مادر ،همسر و فرزندانش در خانهای در منطقه فقیرنشین مشهد زندگی میکرد.
یک روز وقتی همسر سعید به مدرسه پسرش رفته بود تا درباره اوضاع تحصیلی او پرسوجو کند ،واقعهای رخ داد که شوهرش را به جنایتکاری مخوف تبدیل کرد. آن شب وقتی سعید از محل کارش که کارگاهی ساختمانی بود به منزل بازگشت متوجه خراشی روی صورت همسرش شد.سعید بعد از ساعتها اندیشیدن به واقعهای که برای همسرش رخ داده بود به این نتیجه رسید که دلیل اصلی، فساد در جامعه زنان خیابانی هستند که فساد را رواج میدهند.
سعيد حنايی دراواخر دهه ۷۰ زنان خيابانگرد را در مشهد فریب می داد ، آنها را به خانه می برد و در همان جا با روسری زنش خفه می كرد. اين قتل آتش جنون كشتن را در سعيد حنايی دامان زد. او پی در پی قربانی می گرفت. اما هر چند از همان آغاز روشن بود كه يک قاتل بی گمان دچار بيماری روانی برای زنان بی پناه، پيشينه دار و تن فروش در مشهد دام گسترده است. سعيد حنايی در آخرين روزهای عمرش هم نه تنها ابراز پشيمانی نكرد كه گفت: تا پيش از كشتن اين آدم ها، باران نمی آمد و قحطی شده بود. همين كه شهر را از وجود زن های تنفروش پاک كردم، باران آمد. آن موقع فكر كردم كه باران به معنی تاييد اعمال من توسط خداست.
“عنکبوت” یک داستان جنایی با رگههای پررنگ اجتماعی ، روایت زندگی مردی است که قصد دارد ریشه فساد را در جامعه بخشکاند.