مدیر عامل شرکت فولاد پایا گفت: شرایط موجود کشور در منطقه و فراهم شدن بسترهای بومی سازی، ایجاب می کند ایران را به قطب صادرات خدمات فنی مهندسی فولادی منطقه تبدیل کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تریتا نیوز به نقل از میس پرس و به نقل ار روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، ناصر قطرویی با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر، سرمایه گذاری های کلانی برای بومی سازی صنعت فولاد انجام می گیرد که به دلیل پاسخگو نبودن بازار داخلی در آینده، باید به فکر صادرات دانش فنی و مهندسی این بخش باشیم.
مدیر عامل شرکت فولاد پایا با اشاره به این که برای موفقیت در این مسیر باید از الگوی کشورهایی نظیر ژاپن بهره ببریم گفت: این کشور با هدف انتقال دانش فنی کار خود را آغاز کرد و حتی قطعاتی که در ابتدا می ساخت قابل رقابت نبود اما در این کشور، رقابت از یک پشتوانه ای برخوردار بود که پس از مدتی توانست کیفیت محصولات خود را از شرکت های اروپایی فراتر ببرد. وی افزود: با توجه به شرایط ویژه کشور در منطقه و نیز توانایی و دانش مهندسان ایرانی، می توانیم سریع تر به نتیجه برسیم. قطرویی خاطر نشان کرد: باید از تجربه افرادی که در داخل و خارج از کشور در این صنعت توانایی دارند بهره ببریم.
مدیر عامل شرکت فولاد پایا با اشاره به این که در حال حاضر تجهیزات واحد احیای مستقیم ۴ طرح فولاد استانی شامل بافت، میانه، شادگان و نی ریز را می سازیم اظهار داشت: اکنون ساخت تجهیزات واحد صبای هرمزگان در دستور کار است و تامین تجهیزات مستهلک و قطعات یدکی فولاد مبارکه و فولاد خوزستان در بخش احیای مستقیم نیز در حال انجام است.
وی افزود: ساخت تجهیزات طرح های احیای مستقیم فولاد هرمزگان، کاوه جنوب و زمزم ۱ و ۲ خوزستان، از جمله فعالیت های این شرکت است.
قطرویی با اشاره به این که از نظر وزنی ۷۰ درصد تجهیزات فولاد سازی ها توسط این شرکت ساخته شده است گفت: اجرای طرح های ریومپ (تغییر اساسی کوره قوس الکتریکی) نظیر فولاد مبارکه و فولاد خوزستان، توسط این شرکت انجام شده است.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.