افسردگی در پسران جوان لاغر

محققان دریافتند نوجوانان پسری که در محدوده وزنی سالم هستند ولی فکر می کنند لاغر هستند بیشتر در معرض خطر افسردگی می باشند.
افسردگی در پسران جوان لاغر
این امر در مقایسه با دیگر پسرها و حتی آنان که فکر می کنند چاق هستند بسیار بیشتر است.آمار نشان داده است ۳٫۵ درصد از کودکان ونوجوانان بین سنین دو تا نوزده سال ، لاغر هستند که در بسیاری موارد می تواند به دلیل شرایط بهداشتی اساسی باشد . پیامدهای چاقی در دوران کودکی که به یک مشکل سلامتی تبدیل می شود بیماری های قلبی ، دیابت، آسم و … می باشد.
در این شرایط استرس های روانی دیگری مانند بدنام سازی اجتماعی نیز ریشه می گیرد.
در آخرین مطالعات ، به سرپرستی روانشناس بیمارستان ماساچوست ، محققان دریافتند که پسران نوجوان که زیر وزن طبیعی اند نسبت به پسران دیگر در سن خودشان بیشتر احساس افسردگی دارند.
در این مطالعه ، تیم تحقیقاتی ۲۱۳۹ پسر نوجوان را که ۱۴۰۰ نفر از آنان سفید پوست، ۵۰۰ نفر سیاه پوست و بقیه اسپانیایی بودند را طی مدت ۱۳ سال مورد بررسی قرار دادند. این تحقیق در سال ۱۹۹۶ و زمانی که پسران ۱۶ سال داشتند آغاز شد. در طول مطالعه محققان ۳ مرتبه در فواصل زمانی ۶ ساله علائم افسردگی ، درک شکل بدن و شاخص حجم بدن را در پسرها بررسی کردند.
پسرانی که خود را لاغر می پنداشتند اما در واقع وزن متعادلی داشتند ، سطح بالاتری از علایم افسردگی داشتند. این علائم در سراسر مطالعات وجود داشت و در سن ۳۰ سالگی متوقف شد.
در تحقیق دوم که برای تکمیل مطالعه اول انجام شده است، محققان در سال ۲۰۰۹ از ۸۰۰۰ پسر در کلاس های نه تا ۱۲ در سراسر ایالات متحده نظر سنجی انجام دادند. این مطالعه نیز نشان داد کسانی که خود را لاغر می پنداشتند بیشتر از کسانی که در وزن متوسط یا اضافه وزن هستند به احتمال بیشتری افسرده می شوند.
نکته عملی: این مطالعات ، این مسئله را بازگو می کند که اغلب پسران تصویر نادرستی از اندامشان دارند و در یک نتیجه دیگر هر چه دختران نوجوان در پی اندامی لاغرند ، پسرها برای داشتن اندامی عضلانی تلاش می کنند. متاسفانه، پژوهش های مبتنی بر شواهد کمی در درمانهای موثر برای استفاده از استروئید در میان پسران نوجوان وجود دارد. با این حال، درمان شناختی رفتاری ثابت کرده است استفاده از استروئید می تواند کمک کننده باشد.