افزایش هموگلوبین خون با داروهای طبیعی و پزشکی

هموگلوبین، پروتئینی در گلبول های قرمز خون است که اکسیژن را از ریه ها به بافت های بدن می رساند و دی اکسید کربن را از بافت ها به ریه ها بر می گرداند تا از طریق تنفس دفع شود.
افزایش هموگلوبین خون با داروهای طبیعی و پزشکی
هموگلوبین دارای دو زنجیره آلفا و دو زنجیره بتا می باشد. هر زنجیره دارای یک مولکول می باشد و درون هر مولکول، عنصر آهن جا دارد که اکسیژن و دی اکسید کربن را در بدن جابجا می کند. آهن موجود در هموگلوبین مسئول رنگ قرمز خون است.
هموگلوبین، شکل گلبول های قرمز خون را حفظ می کند. اگر شکل گلبول قرمز تغییر کند، عملکردش مختل شده و جریان خون دچار مشکل می گردد.
بالا بردن هموگلوبین با داروهای طبیعی
۱- از توضیحات استفاده کنید برای مکمل افزایش سطح هموگلوبین
مطالعات نشان می دهد استفاده از گیاهان داروویی متواند دلیل قابل توجهی برای افزایش هموگلوبین باشد،به ویژه در کودکان.که در طب آیورودا قابل استفاده است برای درمان نارسایی کمبود آهن .
در مطالعه فوق الذکرو با استفاده از آن توضیحات، تعداد سلول های گلبول قرمز بهبود یافته و سطح هموگلوبین افزایش می یابد.با دکترتان صحبت کنید در مورد این مکمل که چه میزان از آن برای شما مناسب است.
۲- از برگ گزنه استفاده کنید به عنوان یک منبع غنی آهن
برگ گزنه گیاهی است که می تواند منبعی غنی از آهن باشد و عموما برای درمان آرتروز استفاده می شود.آهن نقش مهمی ایفا میکند در تولید و افزایش هموگلوبین.هرچه آهن بیشتری به بدن شما برسد هموگلوبین بیشتری تولید خواهد شد.
برگ گزنه در بسیاری از فروشگاه های ویتامینی و مکمل ها قابل دسترس است.و مانند روغن در قرص های کپسول شکل یا حتی مثل چایی ارائه می شود.
۳- مکمل دونگ کویی را امتحان کنید
مطالعات تجربی نشان داده که مصرف دونگ کویی میتواند سطح هموگلوبین رابه نزدیکترین سطح نرمال آن برگرداند.این مکمل به طور سنتی استفاده میشود برای درمان تنش قبل از قاعدگی،علائم قاعدگی،دردهای قاعدگی،یبوست و کم خونی.کبالت موجود در دونگ کویی به نظر میرسد که مقدار هموگلوبین خون شما را افزایش دهد.
دونگ کویی معولا به صورت کپسول در دسترس است ،به نظر میرسد که همچنین میتوانید به صورت روغن با نوشیدنی خود مخلوط مکنید.آن را میتوانید در فروشگاه های مکمل،و برخی داروخانه ها و آنلاین تهیه کنید.
۴- امتحان کیتوزان را در نظر بگیرید
مطالعات نشان داده که بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی که ۴۵ میلی گرم کیتوزان مصرف کرده اند نسبتا سطح کلسترولشان کم شده و میزان هموگلوبینشان افزایش یافته.در مورد این درمان با دکترتان صحبت کنید اگر برای شما هم صحت داشته.
کیتوزان به صورت آنلاین قابل دسترس است در مغازه مکمل های ویتامینی.و با تلفظ کیتوزان ثبت شده.
به دنبال کمک پزشکی باشید برای افزایش هموگلوبین
۱- با پزشکتان صحبت کنید برای دریافت مکمل هایی که مقدار هموگلوبینتان را افزایش دهید
بعضی بیماران تقاضا ی تجویز یا داروی بدون نسخه میکنند یا مکمل هایی برای تقویت میزان هموگلوبینشان میخواهند. مکمل ها عبارتند از:
۲۰-۲۵ میلی گرم آهن در روز.این موجب تحریک هماتین می شود.
۴۰۰ میکرو گرم اسید فولیک در روز.این باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون میشود که حمل هموگلوبین را به عهده دارند.
۵۰-۱۰۰ میکروگرم ویتامین ب۶ در روز.این عملکرد نیز برای افزایش تولید گلبول قرمز است.
۵۰۰-۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین ب۱۲ در روز. به منظور افزایش میزان سلول های گلبول قرمز.
۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین ث در روز.این نیز برای تولید سلول های گلبول قرمز مفید است.
۲- با پزشکتان در مورد تزریق اریتروپویتین مشورت کنید
اریتروپویتین هورمون سازنده ای است که توسط کلیه ها ساخته میشود یرای ازدیاد گلبول های قرمز از طریق مغز استخوان.یکی از سلول های کلیه کث حس می کند سطح اکسیژن خون خیلی پایین آمده اریتروپویتین را رها میکند برای تحریک مغز استخوان و تولید گلبول قرمز.افزایش مقدار گلبول قرمز خون کمک میکند به افزایش توان خون برای جا به جایی اکسیژن.
در واقع عملکرداصلی اریتروپویتین در اصل تولید سلول های گلبول قرمز خون و تحریک سنتز هموگلوبین است.(برای شارژ گلبول قرمز در جابه جایی اکسیژن).
۳- خون بگیرید در صورتی که هموگلوبینتان بسیار پایین آمده است
تزریق خون گاهی توصیه میشود توسط کسانی که مراقبتهای پزشکی ارائه می دهند، برای بهتر کردن مقدار هموگلوبین.
اولویت برای تزریق، اقدامات احتیاطی لازم برای اطمنان از کیفیت وسازگاری خون است.خون تست میشود برای فهمیدن آلودگی که ممکن است باعث عکس العمل مضر شود برای بیمار.خون اهدا شده ممکن حاوی اجزایی عفونی از ویروس ایدز و هپاتیت باشد پس غربالگری مناسب بسیار مهم است.
بعد از کامل شدن امتحانات،اجازه تزریق خون داده می شود.و تزریق از طریق یک کاتتر رگ مرکزی یا داخل وریدی در بازو بعد از چند ساعت انجام می شود.
بیمار باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد برای هر گونه نشانه نامطلوب ناشی از تزریق خون مثل اختلال در تنفس،خارش ،بثورات پوستی و افزایش دمای بدن.