تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • تحقق اهداف نیمه دوم سال نیازمند تلاش هماهنگ شبکه بانک است

  • غذای سالم و پایدار حق همه مردم است

  • لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزپنجشنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ 

  • مدیر خزانه‌داری و انبارهای بورس کالای ایران خبر داد: پذیرش انبار ۸ شرکت برای آغاز معاملات گواهی سپرده محصولات جدید/ویترین بازار مالی بورس کالا متنوع می شود

  • دفاع بانک مرکزی از رویکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات/ نمره قابل قبول بانک پارسیان در پرداخت وام ازدواج

  • بازدید اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس از مجتمع مس سونگون

  • تأکید مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران بر رویکرد تسهیل‌گرانه برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های ملی مس

  • آپارتاید علمی، مصداق آشکار نقض حق بشری ملت‌ها در دسترسی به علم است

  • دریافت تندیس طلایی رضایتمندی مشتریان توسط بانک سامان

  • درآمد «بوعلی» در نیمه نخست سال، ۳۱ درصد رشد کرد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›اصولی که در تهیه رب گوجه فرنگی خانگی باید رعایت شود

اصولی که در تهیه رب گوجه فرنگی خانگی باید رعایت شود

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۶-۰۹
کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در برنامه رادیویی “زندگی جاریست” که به صورت زنده از رادیو جهانبین پخش شد، مطالبی را پیرامون تهیه و مصرف رب گوجه فرنگی برای شنوندگان تشریح کرد.

به گزارش بهداشت نیوز، مریم زاهدی کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در برنامه زنده رادیویی “زندگی جاریست” که – هشتم شهریورماه- از رادیو جهانبین پخش شد، مطالبی را در خصوص لزوم رعایت نکات بهداشتی در تهیه این فراورده پر مصرف به شنوندگان ارائه دادند.

زاهدی از رب گوجه فرنگی به عنوان یک چاشنی اصلی در تهیه غذاهای ایرانی یاد کرد و افزود: عصاره گوجه فرنگی حاوی حجم زیادی از خواص گوجه فرنگی مانند انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان لیکوپن است.

وی تاکید کرد: درجه حرارت پایین و حرارت غیر مستقیم در تولید رب گوجه صنعتی در مقایسه با حرارت بالا و کنترل نشده در تهیه رب خانگی باعث کیفیت بهتر رنگ و افزایش میزان لیکوپن در رب گوجه های صنعتی می شود ضمن اینکه معمولا میزان نمک در رب گوجه های خانگی معمولا نا مشخص است ودر موارد زیادی این میزان بیشتر از حد مجاز آن (۲٪ ) می باشد و این در حالیست که در برخی موارد دیگر میزان نمک بسیار کم بوده و منجر به مستعد شدن شرایط برای ایجاد آلودگی های قارچی زود هنگام می شود.

زاهدی در قسمت دیگری از این برنامه زنده رادیویی تصریح کرد: افزودن هرگونه مواد نگهدارنده، قوام دهنده و رنگ به رب گوجه ممنوع بوده و تقلب محسوب می شود که این موارد در آزمایشگاه مواد غذایی مورد آزمون قرار می گیرد و موارد تخلف به مراجع قانونی گزارش می گردد از این رو به مصرف کنندگان محترم توصیه می گردد در صورت مصرف رب گوجه های صنعتی حتما از محصولاتی که دارای پروانه ساخت معتبر از وزرات بهداشت و درمان می باشند استفاده نمایند.

زاهدی در پایان این گفتگو به شنوندگان توصیه کرد: در صورت تمایل به تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ضمن رعایت اصول بهداشتی، این محصول را در حجم کم تهیه نموده و در ظروف درب دار شیشه ای و در یخچال نگهداری کنند و از خریداری رب هایی که تحت عنوان رب خانگی بدون بسته بندی و مشخصات هستند جدا خودداری نمایند.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=26236

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    نکات مفید درباره درمان تب در سنین مختلف

    ۱۳۹۵-۱۲-۰۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۶۰درصد مبتلایان به ایدز از وضعیت خود آگاهی ندارند

    ۱۳۹۶-۰۹-۱۲
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شناخت انواع آلرژی و درمان آنها

    ۱۳۹۶-۰۷-۲۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    فوت ۴ زائر ایرانی خانه خدا/۱۷ زائر بستری هستند

    ۱۳۹۶-۰۵-۲۸
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    دارو گران نخواهد شد

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۱۷هزار پرستار پروانه صلاحیت حرفه ای گرفته اند

    ۱۳۹۷-۰۵-۱۷
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • تحقق اهداف نیمه دوم سال نیازمند تلاش هماهنگ شبکه بانک است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • غذای سالم و پایدار حق همه مردم است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۴
  • بانک سینا

    لیست شعب کشیک برخی مناطق بانک سینا در روزپنجشنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۴ 

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۳
  • مدیر خزانه‌داری و انبارهای بورس کالای ایران خبر داد: پذیرش انبار ۸ شرکت برای آغاز ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۳
  • بانک پارسیان

    دفاع بانک مرکزی از رویکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات/ نمره قابل قبول بانک پارسیان در ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۳
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است