از کدام منابع ویتامین C کافی دریافت کنیم؟
شاید اولین منبعی که برای ویتامین سی به ذهن شما می رسد، پرتقال باشد. اما ۵ منبعی که قصد معرفی آنها را به شما داریم، بیشتر از پرتقال، دارای این ویتامین هستند و بهتر است که حتما از آنها در برنامه غذایی خود استفاده کنید.
۱- فلفل زرد
این سبزی کالری نسبتا کم دارد در حدود نیم فنجان فلفل خرد شده ۱۵۵ میلی گرم ویتامین C دارد.
۲- پاپایا
فقط نیمی از پاپایا بزرگ شامل ۲۳۸ میلی گرم ویتامین C دارد این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین A و فیبر است.
۳- گواوا
یک فنجان از این میوه های گرمسیری حدود ۳۷۷میلی گرم ویتامین C دارد.
۴- کلم پیچ
کلم پیچ به طور معمول برای سالاد استفاده می شود و مقادیر زیادی ویتامین C دارد.
۵- توت فرنگی
جالب توجه است، یک فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شامل همان مقدار ویتامین C است که یک پرتقال متوسط اندازه: ۹۸ میلی گرمی دارد.