آیا میوه هم میتواند ایجاد مسمومیت کند؟
مواد غذایی مثل توتفرنگی، شاهتوت، گوجهسبز، آلو و زردآلو میتواند به واسطه آلودگی، افراد و به ویژه کودکان را دچار مسمومیت کند.
خوردن میوه باعث مسمومیت میشود
با شروع فصل بهار و گرم شدن هوا بروز مسمومیت غذایی به واسطه آب، سبزی و میوه بیشتر دیده میشود.استاد دانشگاه علوم بهشتی شهید بهشتی گفت: در واقع با گرم شدن هوا فسادپذیری مواد غذایی بیشتر شده و ما در این بین با دو گونه مسمومیت غذایی در افراد مواجهایم.
در دوره مسمومیت با کمون کوتاه از زمانی که فرد ماده مسموم را بخورد تا بروز اولین علامت مسمومیت، ۶ ساعت طول میکشد که این مسمومیت به صورت استفراغ و بیشتر در مسمومیت غذایی با نان خامهای، الویه، سوسیس و کالباس و خامه رخ میدهد
که خوشبختانه این مسمومیت نیازی به آنتی بیوتیک ندارد چرا که خود به خود خوب میشود اما اگر حجم زیادی از مایعات بدن دفع شود به سرمتراپی نیاز است.بهتر است مادران این میوه ها را چندین بار با آب و مواد ضدعفونی کننده بشویند
چرا که این میوهها با خاک آلوده شدهاند و افراد در طی شست و شو متوجه تهنشینی رسوب خاک در آنها میشوند.خانوادهها برای شست و شوی این دسته از میوهها ابتدا آنها را در آب قرارداده و چندین بار آب را تعویض کنند.
سپس از چند قطره مایع ظرفشویی برای لزج شدن سطح میوه و کنده شدن انگلها استفاده کنند در مرحله بعد نیز مواد ضد عفونی کننده به کار برند تا عوامل میکروبی موجود در میوه از بین برود.متأسفانه مسمومیت غذایی که بر اثر استفاده از میوههای آلوده به وجود میآید عمدتاً عوارض گوارشی دارد و میتواند به صورت تهوع، استفراغ، دل درد و اسهال بروز کند.