آیا خوردن غذای محلی می تواند باعث کاهش فشار خون و دیابت شود؟

رژیم هایی که معمولا برای سلامتی توصیه می شوند، احتمالا شامل میوه ها، سبزیجات، دانه های کامل و مقدار محدودی قند، نمک و چربی است.
محققان در ایتالیا، متوجه تأثیر مصرف غذایی محلی بر سلامت مصرف کنندگان شدند. به جای تمرکز بر روی چربی و قند، آنها تنها به مواد افزودنی توجه کردند. و از شرکت کنندگان خواستند که مصرف غذاهای محلی را بیشتر کنند.
در مجموع، ۱۵۹ شرکت کننده سالم این مطالعه ۶ ماهه را تکمیل کردند. دانشمندان طیف وسیعی از پارامترها را بررسی کردند، از جمله قد، وزن، فشار خون سیستولیک (فشار در شریان ها هنگام قاعدگی) و فشار خون دیاستولیک (فشار در شریان ها زمانی که قلب در بین ضربات قرار دارد).
در میان چیزهای دیگر، آنها چربی و چربی شکم و سطوح اضطراب و افسردگی افراد را اندازه گیری کردند. دانشمندان نمونه های خون را برای اندازه گیری قند خون آرام و سطوح پتاسیم، سدیم، انسولین، کراتین و پپتید C (اندازه گیری میزان تولید انسولین) اندازه گیری کردند.
در ابتدای مطالعه تفاوت معنی داری بین دو گروه وجود نداشت.
پس از گذشت ۶ ماه، محققان تست های آزمایشگاهی که در ابتدای مطالعه انجام دادند تکرار کردند.
در هر دو گروه، شاخص توده بدن (BMI) و میزان نمک در خون کمتر از مقادیر پایه بود. با این حال، تفاوت میان گروه ها نیز وجود داشت.
محققان دریافتند که طی ۶ ماه، شرکت کنندگان با مصرف محصولات محلی دارای میزان قند ناشتا پایین نسبت به گروه دیگربودند. همچنین، در مقایسه با اندازه گیری های پایه آنها، گروه های غذایی محلی دارای سطوح پایین چربی احشایی، کاهش فشار خون سیستولیک و بهبود نمرات افسردگی بودند.