تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • همکاری بانک تجارت و کمیته امداد برای احداث ۱۰۰۰مگاوات نیروگاه خورشیدی

  • ۸۰ درصد ایرانیان بالای ۵۰ سال دچار پوکی یا کاهش توده استخوانی هستند

  • پایان موفق تعمیرات اساسی و آغاز فرایند تولید در پتروشیمی پارس

  • بیمه‌ها جسورانه‌تر وارد اکوسیستم اقتصاد کشور شوند/ نرخ فنی درست خط قرمز بیمه آسیاست

  • در چهارمین سفراستانی مدیرعامل بیمه آسیا به استان همدان ؛ توسعه فروش بیمه‌های خرد به صورت برخط مورد تاکید قرار گرفت

  • رشد قابل توجه صدور حواله و تراکنش‌های بانکی در بانک ملی ایران

  • بانک پاسارگاد در کنار جامعه ناشنوایان ایستاد

  • گام بلند بورس کالا با راه اندازی گواهی سپرده فلز سرخ؛ دروازه سرمایه‌گذاری در صنعت مس گشوده شد

  • «گواهی سپرده گندله» موجودی انبار را به نقدینگی تبدیل می کند/ انبارها دیگر محصول خواب سرمایه نیستند

  • معاون حقوقی و امور مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی: پست بانک ایران بازوی توسعه اقتصادی در روستاهاست

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›آیا انگور از سرطان پیشگیری می کند؟

آیا انگور از سرطان پیشگیری می کند؟

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۶-۲۲

“انواع میوه انگور دارای بالاترین حجم از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند.

آیا انگور از سرطان پیشگیری می کند؟

به همین دلیل ، مصرف انگور می‌تواند باعث پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو و التهاب‌های مزمن در بدن شود. هر دوی این موارد(استرس اکسیداتیو  ،التهاب‌های مزمن) جزو عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند که می‌توان با مصرف منظم انگور، از ابتلا به آنها دور ماند و در نتیجه، احتمال ابتلا به بیماری خطرناک سرطان را هم کاهش داد.

علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در انگور می‌توانند از رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی در بدن هم پیشگیری کنند. ترکیبات فنولی موجود در انگورها نیز قابلیت کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های کلورکتال، سرطان ریه، سرطان پروستات و سرطان پستان را دارند…”

رزوراتول موجود در انگور می‌تواند باعث به تاخیر افتادن ابتلا به بیماری‌های شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر شود و برای این منظور، مصرف روزانه حداقل ۶۰ تا ۱۰۰ گرم انگور یا آب طبیعی این میوه به تمامی افراد توصیه می‌شود.

انگور سفید مانند سایر گونه‌های انگور، قدمتی به طول تاریخ دارد. از آنجایی که انگور می‌تواند در دمای ۱۵ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد کشت شود و شرایط سختی هم برای کشت و نگهداری آن وجود ندارد، گستره جهانی وسیعی برای تولید آن از چین و عراق تا آمریکا و ایران وجود دارد.

کشورهایی مانند آمریکا، ایران، عراق، چین، ترکیه، ایتالیا، فرانسه و اسپانیا، جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان انگور سفید در جهان محسوب می‌شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید تاریخ کشت انگور قرمز هم به ۶ تا ۸ هزار سال قبل در خاورمیانه می‌رسد.

حتی هیروگلیف‌های مصر باستان، کشت انگور قرمز را ثبت کرده و تمدن‌های باستانی یونان، فنیقی‌ها و رومی‌ها نیز به کشت انگور قرمز می‌پرداخته‌اند. این میوه در طول تاریخ به قاره‌های دیگر از جمله اروپا، آفریقای شمالی و در نهایت به آمریکالی شمالی رسید.

استفاده از انگور قرمز همواره در طول تاریخ از اهمیت خاصی برخوردار بوده، به‌طوری که در آغاز قرن بیستم، رژیم انگور به‌عنوان روشی برای پیشگیری از سرطان و بسیاری از بیماری‌های دیگر مطرح شد. قابلیت حمل آسان، بافت ویژه، طعم و خواص انگور قرمز، این میوه را به یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در همه جهان تبدیل کرده است.

در حال حاضر سالانه ۷۲ میلیون تُن انگور در سراسر جهان کشت می‌شود.

نکته بسیار مهم در مصرف انگور

با درنظر گرفتن همه فواید موجودر درمیوه انگور ، زیاده‌روی در مصرف انگور (مخصوصا انگور قرمز) می‌تواند امکان انعقاد خون را کمتر کند. بنابراین بهتر است حدود ۲ هفته قبل از عمل جراحی از انواع انگور و آب انگور استفاده نکنید چون این کار خطر خونریزی را افزایش می‌دهد.

بهتر است افراد مبتلا به کم‌خونی یا رقت خون، انگور قرمز یا آب آن را با احتیاط و حدود ۱ ساعت بعد از صرف غذای اصلی مصرف کنند.

۱- پیشگیری از برخی سرطان‌ها

انواع انگور دارای بالاترین حجم از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند. از این رو، مصرف آنها می‌تواند باعث پیشگیری از بروز استرس اکسیداتیو و التهاب‌های مزمن در بدن شود. هر دوی این موارد، جزو عوامل خطر ابتلا به سرطان هستند که می‌توان با مصرف منظم انگور، از ابتلا به آنها دور ماند و در نتیجه، احتمال ابتلا به سرطان را هم کاهش داد.

علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های فراوان موجود در انگور می‌توانند از رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی در بدن هم پیشگیری کنند. ترکیبات فنولی موجود در انگورها نیز قابلیت کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های کلورکتال، ریه، پروستات و پستان را دارند.

۲- تقویت توان مغز و حافظه

انگورهای قرمز و بنفش، دارای ترکیبی مهم به نام «رزوراتول» هستند. تحقیقات اخیر ثابت کرده‌اند این ترکیب بسیار مفید می‌تواند با افزایش جریان خون به سمت مغز شود، باعث بهبود عملکرد مغز، بهبود حافظه و پیشگیری از ابتلا به مشکلات حافظه‌ای ناشی از افزایش سن شود.

علاوه بر این، رزوراتول موجود در انگورمی‌تواند باعث به تاخیر افتادن ابتلا به بیماری‌های شناختی مانند زوال عقل وآلزایمر هم بشود. برای این منظور، مصرف روزانه حداقل ۶۰ تا ۱۰۰ گرم انگور یا آب طبیعی این میوه به تمامی افراد توصیه می‌شود.

۳- حفظ سلامت قلب

مصرف منظم و روزانه انگور، نقش پررنگی در تنظیم سطح کلسترول خون دارد. به عبارت ساده‌تر، مصرف این میوه می‌تواند هم به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و هم به افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک کند و به این ترتیب، احتمال ابتلا به کلسترول خون بالا یا بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش دهد.

از طرف دیگر، نتیجه تحقیقی که محققان دانشگاه ویسکانسین انجام داده‌اند،

نشان می‌دهد مصرف روزانه آب انگور قرمز می‌تواند احتمال افزایش کلسترول خون را در بیماران قلبی-عروقی را کاهش دهد. ضمن اینکه مصرف انگور و آب انگور با افزایش سطح نیتریک اکسید در خون، از گرفتگی عروق پیشگیری می‌کند و احتمال ابتلا به حمله و سکته‌ قلبی را تاحد چشمگیری کاهش می‌دهد.

۴- کنترل فشار خون

مصرف روزانه انگور و آب آن می‌تواند با از بین بردن گرفتگی‌های عروق و پیشگیری از ابتلا به آسیب‌های عروقی، خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش دهد. از طرف دیگر، این میوه سرشار از پتاسیم است. از این رو، بیماران مبتلا به فشار خون بالا می‌توانند برای کنترل یا کاهش فشار خون خود، مصرف روزانه آن را در برنامه غذایی روزانه‌شان داشته باشند.

۵- رفع خستگی

انواع انگور دارای باکیفیت‌ترین نوع ویتامین‌ها و املاحی مانند منیزیم، فسفر، آهن و مس هستند. از این رو، مصرف روزانه آنها به عنوان میان‌وعده می‌تواند باعث افزایش انرژی و رفع خستگی شود. از طرف دیگر، قرار گرفتن این ترکیبات کنار یکدیگر باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن می‌شود و علائم خستگی مانند کرختی و بی‌حوصلگی را از افراد دور می‌کند.

ضمن اینکه کربوهیدرات موجود در انگور با بهبود عملکرد ماهیچه‌ها و سیستم عصبی، باعث ارتقای کارکرد آنها و دوری دوچندان خستگی از بدن ما خواهد شد. متخصصان برای افزایش انرژی و شادابی روزانه، مصرف نصف لیوان آب انگور در وعده صبحانه و نصف لیوان آب انگور در وعده عصرانه را بسیار مفید می‌دانند.

۶- رفع یبوست

یکی دیگر از خواص بسیار ارزشمند انگور، پیشگیری از ابتلا به بیمار یبوست و درمان یبوست‌های مزمن است. هم انگور سفید و هم انگور قرمز، دارای حجم بالایی از فیبر نامحلول هستند. مصرف این فیبر نامحلول می‌تواند با افزایش تولید آنزیم‌های هضم، باعث تحریک حرکات دودی روده و پیشگیری از ابتلا بهیبوست شود.

شما می‌توانید برای پیشگیری از ابتلا به یبوست، نصف لیوان آب انگور یا حدود ۵۰ گرم انگور تازه را به صورت ناشتا یا حدود ۱ ساعت پس از صرف وعده‌های اصلی غذایی مصرف کنید.

 ۷- تقویت‌سیستم ایمنی

نتیجه مطالعات پژوهشگران آمریکایی نشان می‌دهد رزوراتول موجود در انگور باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمن می‌شود.

به علاوه، انگور حاوی ۳ ریزمغذی حیاتی (ویتامین C، آهن و ویتامین B6) برای حفظ سلامت سیستم ایمنی است و به همین دلیل هم مصرف روزانه آن می‌تواند برای تمامی افرادی که به این میوه حساسیت ندارند، مفید باشد.

۸- افزایش استحکام استخوان‌

انگورها حاوی املاحی مانند مس، آهن و منگنز هستند. از این رو، مصرف آنها نقشی اساسی در حفظ سلامت و استحکام استخوان‌ها دارد. علاوه بر این، مصرف روزانه انگور می‌تواند با افزایش چگالی استخوان‌ها، احتمال ابتلا به پوکی استخوان را هم کاهش دهد. به همین دلیل هم توصیه می‌شود مصرف انگور از کودکی در رژیم غذایی تمام افراد جای بگیرد.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=27789

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

    ۱۳۹۶-۰۳-۱۳
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    غذاهایی که به نظر سالم می‌آیند اما چندان سالم نیستند

    ۱۳۹۷-۰۴-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • دانش و فناوریسلامت

    بازار پررونق گیاهان دارویی

    ۱۳۹۷-۰۳-۰۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    برخی داروهای گیاهی موجب سرطان می شوند

    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ایران و روسیه در تولید داروهای مشترک همکاری می کنند

    ۱۳۹۶-۰۸-۳۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    شرایط واردات داروهای فوریتی اعلام شد/توصیه به مدیران دارویی

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۶
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • همکاری بانک تجارت و کمیته امداد برای احداث ۱۰۰۰مگاوات نیروگاه خورشیدی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • ۸۰ درصد ایرانیان بالای ۵۰ سال دچار پوکی یا کاهش توده استخوانی هستند

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • پایان موفق تعمیرات اساسی و آغاز فرایند تولید در پتروشیمی پارس

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • بیمه‌ها جسورانه‌تر وارد اکوسیستم اقتصاد کشور شوند/ نرخ فنی درست خط قرمز بیمه آسیاست

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • در چهارمین سفراستانی مدیرعامل بیمه آسیا به استان همدان ؛ توسعه فروش بیمه‌های خرد به ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۷-۲۷
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است