آنچه متقاضیان تحصیل در رشته های هنری باید بدانند

هنر اگر نبود، واقعیت ما را می کشت. این جمله معروف یکی از اندیشمندان نامدار تاریخ معاصر جهان است و تا حدی اهمیت مفهومی به نام هنر را نشان میدهد. برای هنرمند شدن، الزاما تحصیل در رشته هنر نیاز نیست و چه بسا برخی از هنرمندان نامدار عصر ما از نقاشان و خطاطان و فیلمسازان گرفته تا طراحان لباس و غیره، حتی یک ساعت هم تحصیل آکادمیک هنر نکرده و در زمینه هنر در دانشگاه ها و موسسات آموزشی و هنرهای زیبا، تحصیل نکرده اند. هنر بیش از تحصیلات، به پشتکار و استعداد و از همه مهم تر، عشق نیاز دارد. شاید در رشته های فنی و مهندسی و پزشکی و علوم انسانی شما نتوانید بدون مدرک دانشگاهی اعتبار دهی شده، کار خاصی انجام دهید. اما در هنر، میتوان بدون طی کردن دوره های اکادمیک، کارهای شگرف و ژرفی انجام داد که تئوریسین ها و آکادمیسین ها و اساتید هنر را از سینما تا هنرهای تجسمی، سورپرایز کند.

دانشجویان هنر متقاضی تحصیل در خارج از کشور، در کارگاه ها و دوره های هنری کوتاه مدت در خارج شرکت کنند
اما به هر حال، شمار زیادی از مشتاقان تحصیل در دانشگاه ها به خصوص علاقمندان تحصیل در خارج از کشور را دانشجویان رشته های هنری تشکیل می دهند که طیف گسترده ای از رشته ها فرا روی انهاست. در سلسله گفتارهایی که به معرفی فرصت های تحصیلی و بورسیه خارج از کشور در روزیاتو در چند سال اخیر پرداختیم، رشته های هنری و بورسیه های هنری کم تر پرداخته شده است که در این گفتار، توجه مشتاقان تحصیل در این حوزه را به نکاتی جلب می کنیم. با ما همراه باشید.

گالری گردی در کشورهای مختلف از جمله ایران، برای افزایش هوش هنری شما مهم است
زبان تحصیل در رشته های هنری
برای تحصیل در رشته های هنری، اول کشور مقصد را تعیین کنید. مثلا اگر در رشته مجسمه سازی کار میکنید، دانشگاه هنر فلورانس گزینه خوبی برای شما خواهد بود. اگر فارغ التحصیل رشته کارشناسی موسیقی هستید، قطعا دانشگاه وین می تواند یک گزینه قابل تامل برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا باشد. اگر دانش آموخته کارشناسی کارگردانی سینما هستید، حتما فرانسه یکی از گزینه های پیش رو خواهد بود. اگر دانش اموخته بازیگری یا کارگردانی تئاتر هستید، اسپانیا و ایتالیا را توصیه می کنیم.