آموزش آداب و اخلاق خوب به کودکان
پایگاه خبری تریتا نیوز ، در جامعه پر سرعت امروز و مبتنی بر فناوری ، آموزش رفتار به کودکان امری مهمتر از هر زمان دیگری است. یکی از مهمترین مشاغلی که ما به عنوان والدین در اختیار داریم کمک به فرزندان در رشد مهارتهای اجتماعی ، نشان دادن نحوه تعامل مودبانه با مردم و یادگیری رفتار احترام آمیز با دیگران است.
چه این مناسبت یک میهمانی تعطیلات باشد ، چه یک وعده غذایی خانوادگی ، یا رفتن به فروشگاه ، والدین می توانند با استفاده از این فرصت های اجتماعی رفتارهای خوبی را در فرزندان خود ایجاد کنند که این امر به یک عادت زندگی آنها در دوره نوجوانی و بعد از آن تبدیل خواهد شد. در اینجا چند روش عالی وجود دارد که والدین می توانند رفتارهای خوب به فرزندان خود را بیاموزند.
آداب و رسوم مهم برای آموزش فرزند خود
این چند رفتار است که همه بچه ها باید بدانند.
به آنها بیاموزید که بگویند “لطفا” و “متشکرم”: این البته یکی از اصلی ترین اصول خوش اخلاقی است. با بزرگتر شدن بچه ها ، والدین می توانند آنها را ترغیب به نوشتن یادداشت های تشکرآمیز ، ترجیحاً با قلم و کاغذ کنند. ناگفته نماند که بچه ها باید یاد بگیرند که چگونه برای هدیه هایی که دریافت می کنند تشکر کنند. اما همچنین باید به آنها آموزش داده شود كه از افرادی كه به آنها كمك می كنند یا آنها را سرو می كنند ، مانند پیشخدمت ها در رستوران ها ، و حتی مادر و پدرشان كه در طی کارهای روزمره کاری برای آنها انجام می دهند ، تشكر كنند.
پسر عموها را فراموش نکنید: پسر عموهای “لطفا” و “متشکرم” ، یعنی. حتماً به کودک خود یاد دهید که از عباراتی مانند “ممکن است من” ، “خوب ، متشکرم ، استفاده کند” استفاده کنید. و حال شما چطور است؟ ”
سلام و احوالپرسی را به درستی تمرین کنید: نشان دادن نحوه احترام به مردم ، یکی از مهمترین مهارتهایی است که می توانید به به فرزندتان بیاموزید. به کودک خود بیاموزید که به چشمان مردم نگاه کند ، مستقیماً با آنها روبرو شود و هنگام ملاقات با آنها دست بدهید. یک روش عالی برای تمرین این مهارت ها این است که هنگام بازی با فرزند خود آنها را پشت سر بگذارید.
کودک خود را به استفاده از “آقای” تشویق کنید یا “خانم”: ممکن است به نظر قدیمی بیاید ، اما استفاده از عنوان و نام خانوادگی در واقع بهترین ادب برای کودک برای آدرس دادن یا مراجعه به آن است.
نحوه پاسخگویی آنها به تلفن را بررسی کنید: هنگام پاسخگویی به تلفن ، به فرزند خود بیاموزید که بگوید ، “لطفاً به مادرم که زنگ می زند ، بگویم؟” به جای گفتن “این کیست؟”برای حفظ امنیت ، به فرزند خود بگویید هنگام پاسخ دادن به تلفن نام خانواده خود را نگوید (مانند “محل اقامت “). همچنین به فرزند خود یادآوری کنید که زمانی که تلفن را پاسخ می دهد هرگز برای اینکه تلفن با شما کاردارد فریاد نزند بلکه به طرف شما برود و به شما بگوید که شما یک تماس تلفنی دارید. اگر در دسترس نیستید ، به فرزندتان بیاموزید که جمله ای مانند “او در دسترس نیست.” لطفاً پیامی بردارم؟ ” و به کودک خود بگویید تا اطلاعات را پایین بیاورد ، دوباره آن را برای تماس گیرنده تکرار کند ، و از تماس گیرنده نحوه نوشتن نامش را بپرس.
بر رعایت آداب و معاشرت تلفن همراه تأکید کنید: اگر فرزند شما تلفن همراه دارد ، به او بگویید گوشی همراه خود را زمان خوردن شام کنار بگدارد. (در واقع ، ممکن است بخواهید ممنوعیت همه وسایل الکترونیکی روی میز و خاموش کردن تلویزیون را در نظر بگیرید تا بتوانید رویگفتگوی شام تمرکز کنید.) پیشنهاد می شوذ هنگام غذا خوردن به فرزندتان بگوییدتلفن همراه خود را در یک سبد قرار دهد.
به فرزند خود یادآوری کنید که به گونه ای که می خواهد با او صحبت شود با مردم صحبت کند: این بدان معناست که از جملات بی ادبانه مانند “خفه شو” یا صحبت با صدای صمیمی غیر دوستانه ، حتی در مواقع مخالفت با کسی ، استفاده نکنید.
کودک خود را عادت دهید تا منتظر بماند تا نوبت به صحبت او برسد: این یکی از کودکان است که مخصوصاً بچه های کوچکتر با آن مشکل دارند. این به این دلیل است که غالباً ، بچه ها می خواهند به محض اینکه چیزی برایشان پیش آمد ، افکارشان را بیان کنند. کودکان همچنین به طور طبیعی خودمحور هستند و ممکن است نیاز به یادآوری داشته باشند تا قبل از قطع صحبت ، کسی صحبت خود را تمام کند. برای کمک به کودکان در یادگیری این عادت ، والدین می توانند از یک یادآوری بصری مانند حیوان شکم پر یا چوب صحبت استفاده کنند. به سادگی از هرکسی بخواهید فقط وقتی نوبت به نگه داشتن چوب مکالمه است تا به بچه ها یاد دهد چگونه صبر کنند تا نوبت صحبتشان باشد.
بر اهمیت لطف داشتن در هنگام رقابت تأکید کنید: به کودک خود بیاموزید که هنگام بردن ابراز ناراحتی نکند و هنگام باخت دیگران را تشویق کند. ورزش خوب مهارت مهمی برای کودکان خواهد بود که بعداً در زندگی نیاز به کار با دیگران در پروژه ها و سایر تلاش های خود در خانه و محل کار دارند.
به کودک خود رفتارهای دوستانه بازی را بیاموزید: به فرزند خود یادآوری کنید هنگام قرار ملاقات بازی قوانین خانه دوست خود را رعایت کند و همیشه قبل از رفتن باید مرتب و تمیزباشد. مطمئن باشید که کودک شما همیشه به میزبان سلام می کند ، هرگز پاهایش را روی مبلمان نمی گذارد و منتظر می ماند تا میزبان از او پذیرایی کند.