تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • حضور فعال پست بانک ایران در سومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرایندهای سازمانی و نمایشگاه جنبی

  • مدیرعامل پست بانک ایران: خلق تجربه کاربری متفاوت، محور اصلی ارزش‌آفرینی فرایندمحور در شبکه‌های تأمین پلتفرمی است

  • نیروی انسانی، عامل اصلی هوشمندی سازمان است

  • مدیریت عملکرد الگوی مدیریت شرکت و ارزیابی عملکرد مبنای تصمیمات مدیران ارشد شرکت خواهد بود

  • تاکید بر شناسایی ظرفیت‌های بیمه‌ای استان‌ها

  • برگزاری کارگروه مدیریت عملکرد و جلسات ممیزی در همایش روسای شعب بیمه آسیا

  • تأکید بر نقش محوری شعب در تقویت جایگاه بیمه آسیا

  • همایش بزرگ روسای شعب بیمه آسیا آغاز به کار کرد

  • کسب نشان غرفه برتر توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در جذب مخاطب کیش اینوکس ۲۰۲۵

  • دو انتصاب در بانک ملی ایران با هدف تقویت بانکداری خرد و شرکتی

واریته
صفحه اصلی›واریته›چگونه آجیل قارچی می‌شود

چگونه آجیل قارچی می‌شود

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۱۶

یک مسئول سازمان غذا و دارو با نقد مصرف آجیل‌های مانده و بیات ولو ارزان‌قیمت نسبت به عواقب رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا در آجیل‌های فله‌ای هشدار داد.

سمیره صباح با بیان اینکه آجیل به‌عنوان محصولی  که مصرفش در حال و هوای عید نوروز عمومیت بیشتری می‌یابد، اظهار داشت: آجیل در صورت نگهداری  در شرایط نامساعد، بستر مناسبی برای رشد میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا به‌خصوص قارچ‌هـاسـت.

صباح  با تأکید بر اینکه حتی الامکان باید  از آجیل‌های تازه  خریداری کرد؛ تصریح کرد: هرچه آجیل تازه‌تر باشد میزان آلودگی‌اش به قارچ‌ها مخصوصاً «آفلاتوکسین» که به‌شدت بیماری‌زاست و می‌تواند زمینه‌ساز بروز بدخیمی‌ها شود؛ کمتر است.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو عنوان کرد: مصرف کننده این قبیل خوراکی‌ها باید قبل از خوردن از سلامت و بهداشت آنها اطمینان کافی به دست آورد.

صباح ادامه داد: این اطمینان زمانی به یقین می‌رسد که واحد تولید کننده، طبق دستوالعمل‌های مشخص ارگان  نظارتی، بر فرآورده‌های مذکور نظارت کامل داشته باشد در این صورت و پس از اخذ مجوزهای بهداشتی تولید و بسته‌بندی، امکان کنترل و ردیابی‌ اصالتش نیز وجود دارد.

صباح  با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو نظارتی بر محصولات فله ندارد، پیشنهاد کرد: مردم خود را در مصرف آنها محدود کنند.

وی بیان کرد: وقتی نگهداری آجیل‌های فله طولانی می‌شود، امکان رشد قارچ‌ها در آن افزایش پیدا می‌کند و طبیعتاً محصولات از سوی ما مرجوعی و مردودی تلقی می‌شود، لذا با اینکه امتیازات بهداشتی لازم را کسب نکرده است، در زمانهای نزدیک به عید به‌صورت فله و با قیمت پایین در بازار عرضه می‌شوند.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو برخی از ویژگی‌های  آجیل‌های مانده و بیات را مزه ماندگی، بوی مرطوب و کپک‌زدگی برشمرد و  رطوبت، دما و مقدار زمان نگهداری آجیل را دارای نقش بسیار زیادی در ایجاد آفلاتوکسین دانست.

صباح  با اشاره به اینکه علی‌رغم مطالب کلی و عمومی مذکور، از نظر سازمان غذا و دارو صرفاً نتایج آزمایشگاهی می‌توانند سم آفلاتوکسین ناشی از رشد قارچ را مشخص کنند، گفت: از طریق طعم، رنگ، بو و خصوصیات حسی آن نمی‌شود به‌طور دقیق متوجه آجیل‌های مشکل‌دار شد، بنابراین توصیه جدی ما به مردم این است که موارد تقاضای خود را از مراکز معتبر تهیه کنند زیرا این آلودگی‌ها هم می‌تواند در کوتاه‌مدت سلامتی افراد را تهدید کند و هم در درازمدت اثر تجمعی و انباشتگی و بیماری‌زا داشته باشد.

وی در پایان ساده‌ترین راه ممکن برای پیشگیری از بیماریهای احتمالی ناشی از معضلات آجیل‌های معیوب را، مشاهده سیب سلامت سازمان غذا و دارو در بسته‌بندی محصولات خریداری شده معرفی کرد که به‌منزله تأیید پروانه بهداشتی تولید و بسته‌بندی محصول است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=4529

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • واریته

    کورنینگ لایه‌ محافظ Astra Glass را برای نمایشگرهای 8K معرفی کرد

    ۱۳۹۸-۰۲-۲۹
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    احتمال زندانی شدن بازیگر «ددپول»/ گزارش دروغ کار دست بازیگر داد

    ۱۳۹۷-۰۱-۲۳
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    داتیس خودرو، به عرصه تولیدکنندگان خودرو می‌پیوندد

    ۱۳۹۶-۰۷-۱۱
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    بازیگر هندی وارد دنیای سیاست می‌شود

    ۱۳۹۶-۱۰-۱۶
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    واکنش هنرمندان به دعوت رئیس جمهور؛ #ما_به_افطارى_نخواهیم_رفت

    ۱۳۹۷-۰۳-۰۹
    توسط اپراتور خبر
  • واریته

    دیالوگ

    ۱۳۹۶-۰۱-۲۹
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • حضور فعال پست بانک ایران در سومین کنفرانس مهندسی و مدیریت فرایندهای سازمانی و نمایشگاه ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۴
  • مدیرعامل پست بانک ایران: خلق تجربه کاربری متفاوت، محور اصلی ارزش‌آفرینی فرایندمحور در شبکه‌های تأمین ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۴
  • نیروی انسانی، عامل اصلی هوشمندی سازمان است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۴
  • مدیریت عملکرد الگوی مدیریت شرکت و ارزیابی عملکرد مبنای تصمیمات مدیران ارشد شرکت خواهد بود

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۴
  • تاکید بر شناسایی ظرفیت‌های بیمه‌ای استان‌ها

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۱۰-۰۴
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • پرسیلاک
    در
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲

    تحول در گردشگری سلامت؛ هتل‌ها و مراکز اقامتی در مسیر ارتقای سلامت مسافران

    وضعیت امکان رفاهی و ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است