تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • ساخت «باکت‌الویتور» پتروشیمی اروند؛ گامی مهم در مهندسی معکوس تجهیزات استراتژیک واحد شستشوی نمک

  • حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی صورت گرفت:تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و بنیاد علوی برای پرداخت بیش از ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی 

  • سامان برترین بانک خصوصی در پرداخت‌ تسهیلات در سال ۱۴۰۴

  • نشست علمی «آسیب‌شناسی مطالعات سلامت معنوی اسلامی در ایران» برگزار می‌شود

  • رکوردشکنی بانک صادرات ایران در مولدسازی دارایی‌ها؛ جهش ۱۰۰ درصدی فروش املاک مازاد در سال ۱۴۰۴

  • تامین مالی بیش از ۱۰۲ هزار میلیارد ریال نهضت ملی آذربایجان شرقی/ لزوم افزایش سرمایه بانک مسکن در جهت پیشبرد طرح نهضت ملی

  • دومین سفر استانی دکتر جمالی به اصفهان: گامی جدید در تقویت ارتباطات داخلی و ارتقای بهره‌وری موسسه اعتباری ملل

  • تکذیب شایعه بازداشت مدیرعامل مؤسسه اعتباری ملل

  • کیش اکسپو؛ امضای قرارداد سبدگردانی با شرکت سرمایه‌گذاری عمران و توسعه پایدار ایرانیان

  • کیش اکسپو؛ امضای قرارداد سبدگردانی با شرکت بیمه نوین

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›مراقب سلامت غذاهای بین راهی باشید

مراقب سلامت غذاهای بین راهی باشید

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۶-۰۳-۲۵

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به مسافرت های نوروزی، نسبت به اطمینان از سلامت تهیه و مصرف غذاهای بین راهی هشدار داد.

مراقب سلامت غذاهای بین راهی باشید

دکتر زهرا عبدالهی، گفت: توجه به تغذیه و مواد غذایی مصرفی در سفر بسیار مهم است و با رعایت چند نکته ساده می توان از سفر خود بیشترین لذت را برد.

وی ادامه داد: یکی از مواد غذایی مهم و حساس اب مصرفی است. از آب چشمه، نهر و رودخانه برای آشامیدن استفاده نکنید. همیشه آب های بطری بسته بندی شده همراه داشته باشید و باقیمانده آب بطری های را در پشت شیشه وزیر تابش نورخورشید قرار ندهید. اگر از سلامت اب در جایی بی‌اطلاعید، آن را بجوشانید و بعد مصرف کنید.

عبدالهی در خصوص مصرف غذا در طول سفر، افزود: خوردن غذاهای شور که غالبا در رستوران های بین راهی، غذاهای کنسروی ، انواع فست فود هاوجود دارد می تواند سلامت شما را به خطر بیندازد.

اگر به مسافرت می روید، سعی کنید غذای بیرون را خیلی کم مصرف کنید. اما اگر مجبور شدید در رستوران غذا میل کنید رستورانی را انتخاب کنید که ظاهر رستوران، وضعیت کارکنان آن و شرایط بهداشتی محیط مناسب و کارکنان آن کارت بهداشتی معتبر داشته باشند.

در صورت مصرف مواد غذایی کنسروی قبل از مصرف ۲۰ دقیقه بجوشانید و از مصرف کنسروهای بادکرده یا زنگ زده خودداری کنید. توصیه می شود به جای سالاد و سبزی خوردن در رستوران ها که احتمال آلودگی آن زیاد است، ماست بخورید.

یک راه ساده و مطمئن آن است که از منزل با خود گوجه فرنگی و خیار و لیمو ترش شسته شده همراه داشته باشید و در رستوران در کنار غذایی که سفارش می دهید، از گوجه فرنگی و خیار خرد شده که همراه خود دارید، استفاده کنید.

وی ادامه داد: غذاهایی را که با خود به سفر می برید نیم پز نکنید، یا از همان اول غذا را کامل بپزید یا اینکه در مقصد اقدام به پخت آن کنید. غذاهایی مثل کتلت و کوکو یا تخم مرغ پخته برای سفر مناسب هستند و غذاهایی مثل الویه و کباب کوبیده ، کالباس و سوسیس بسیار حساس و فساد پذیر هستند.

غذایی که برای بین راه تهیه می کنید ، نباید آبکی باشد. غذاهای آبکی مثل انواع خورش ها، سریع تر فاسد می شوند چون میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع ، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر دارند. غذایی را که برای سفر آماده می کنید، در طول راه کاملا خنک نگهدارید.

عبدالهی تاکید کرد: به جای نوشابه های گازدار، همراه با غذا دوغ کم نمک و بدون گاز سفارش دهید. نوشابه های گازدار حاوی مقدارزیادی قند هستند مقدارزیادی کالری وارد بدن می کند که نتیجه اش اضافه وزن وچاقی است.

ممکن است بگویید از نوشابه های بدون قند ویا رژیمی استفاده می کنیم ، ولی باید بدانید که حتی نوشابه های بدون قند هم حاوی مقادیر زیادی فسفات هستند که از جذب کلسیم غذا که برای استحکام استخوان ها ضروری است، جلوگیری می کند و نتیجه اش در دراز مدت پوکی استخوان خواهد بود.

وی در خصوص مصرف تنقلات در سفر، اظهار داشت: در طول راه به عنوان تنقلات، مقداری آجیل مثل نخودچی، کشمش، خرما، انجیر خشک، گردو، بادام، پسته و فندق کم نمک و یا تخمه های کم نمک بهمراه داشته باشید. این تنقلات بسیار سالم تر و کم ضررتر از چیپس، پفک و نوشابه های گازدار هستند.

از خرید ومصرف چیپس هایی که به صورت فله عرضه می شوند خودداری کنید. این نوع چیپس ها معمولا حاوی مقدار زیادی نمک و روغن است و ممکن است روغن مورد استفاده در تهیه آنها کیفیت مطلوبی نداشته باشد، به این دلیل مصرف آنها حتی می تواند سرطانزا باشد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بسیاری از افراد مایلند در طول مسیر، بساط پختن کباب و جوجه کباب برپا کنند که غذای سالم، مطبوع و با کیفیتی خورده باشند توصیه کرد: باید توجه داشت که گوشت و مرغ را از منزل و در ظرف یخ گذاشته و دقت کنید در طول راه و قبل از کباب کردن، کاملا سرد نگهداری شود.

از گوشت هایی که در هوای آزاد آویزان شده و به فروش می رسند استفاده نکنید. انواع میکروب ها و تخم انگل ها با مصرف این گوشت ها که ممکن است خوب هم پخته نشوند، به بدن منتقل می شود.

وی افزود: در موقع تهیه کباب وجوجه کباب، مواظب باشید که تمام قسمت های آن و به خصوص داخل آن کاملا حرارت دیده و به خوبی پخته شود تا در صورت وجود آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود. کبابی که خوب پخته شده باشد، قهوه ایی رنگ است و اگر قسمت داخل کباب هنوز قرمز رنگ است،

به این معنی است که پخته نشده و آلودگی احتمالی ان از بین نرفته است که نتیجه اش مسمومیت غذایی همراه با اسهال، استفراغ، دل درد ودل پیچه خواهد بود.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=15294

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    درمان دندان درد با جویدن نعنا

    ۱۳۹۶-۰۲-۰۶
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    روش های افزایش رشد مو

    ۱۳۹۶-۰۴-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    چربی های دور کمر را با سه گام کلیدی حذف کنید

    ۱۳۹۸-۰۵-۱۵
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    تست سریع تشخیص آجیل سالم از تقلبی

    ۱۳۹۵-۱۲-۱۷
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ارتباط مصرف اسیدفولیک دوران بارداری و کاهش ریسک ابتلا به اوتیسم

    ۱۳۹۶-۰۶-۲۰
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کربوهیدرات را از برنامه غذایی تان حذف نکنید

    ۱۳۹۷-۰۶-۲۸
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • ساخت «باکت‌الویتور» پتروشیمی اروند؛ گامی مهم در مهندسی معکوس تجهیزات استراتژیک واحد شستشوی نمک

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲
  • حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی صورت گرفت:تفاهم‌نامه همکاری بانک سینا و بنیاد علوی برای ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲
  • سامان برترین بانک خصوصی در پرداخت‌ تسهیلات در سال ۱۴۰۴

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲
  • نشست علمی «آسیب‌شناسی مطالعات سلامت معنوی اسلامی در ایران» برگزار می‌شود

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲
  • رکوردشکنی بانک صادرات ایران در مولدسازی دارایی‌ها؛ جهش ۱۰۰ درصدی فروش املاک مازاد در سال ...

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۴-۰۹-۲۲
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • قیمت آهن انبار مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    بیماری‌هایی که کلیه را عفونی می‌کنند

    با سلام ممنون از ...
  • آهن مشهد
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۱۷

    با کفش Futurecraft 4D آدیداس آشنا شوید؛ کتانی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی

    خیلی مقاله عالیی بود ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است