تریتا نیوز

منو اصلی

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما

logo

  • صفحه اصلی
  • اقتصاد
  • واریته
  • سلامت
  • درباره ما
  • بانک صادرات ایران بر عهد و پیمان «در خدمت مردم» پای‌بند خدمت است

  • پیام تبریک مدیر عامل صندوق تامین خسارت های بدنی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز

  • چتر نجات «آلاء» برای کاربران «دانا»

  • انتخاب رئیس هیئت مدیره بانک دی

  • دکتر میرهاشم موسوی خبر داد:پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی

  • پیام عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین به مناسبت فرارسیدن نوروز ۱۴۰۲ و سال نو

  • ارتقاء خدمات بانک توسعه تعاون در گرو استفاده از ابزارهای نوین بانکی

  • ۲۱۵۰۰ میلیارد ریال ضمانت نامه در بانک توسعه تعاون استان خوزستان صادر گردیده است  

  • پنجمین جلسه شورای فرهنگی پست بانک ایران با حضور دکتر بهزاد شیری مدیرعامل بانک برگزار شد

  • هفتاد و یکمین جلسه کمیته سرمایه انسانی پست بانک ایران به ریاست دکتر بهزاد شیری مدیر عامل بانک برگزار شد

سلامت
صفحه اصلی›سلامت›بررسی گوشت گوسفند و گوساله از نظر طب سنتی

بررسی گوشت گوسفند و گوساله از نظر طب سنتی

توسط اپراتور خبر
۱۳۹۵-۱۲-۲۱

گوشت گوسفند از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است و معمولا از گشنیز، سماق و مرزه به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت استفاده می‌کنند.

گوشت گوسفند از منظر طب سنتی

دارای مزاج گرم و تر است و معمولا از گشنیز، سماق و مرزه به‌عنوان مُصلح‌های این گوشت استفاده می‌کنند. گوشت گوسفند به‌عنوان موافق‌ترین نوع گوشت برای انسان‌ها در مناطق معتدل ایران شناخته می‌شود، و دل و جگر و قلوه آن برای تقویت قلب و کبد و کلیه انسان مفید است.

گوشت گوسفند، کثیرالغذا محسوب می‌شود و سریع هضم می‌گردد. از ویژگی‌های آن می‌توان به این موارد اشاره کرد: تولیدکننده خون صالح، تقویت‌کننده بدن و چاق‌کننده.

خوردن مداوم گوشت خالص و بدون استخوان گوسفند که همراه با سرکه و عسل پخته شده باشد، فوق‌العاده برای بدن مفید است و مانع غش و باعث رفع خفقان می‌شود.

البته زیاده‌روی در مصرف مغز آن باعث کُندذهنی و فراموشی می‌گردد. گوشت گاو از منظر طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است. از مُصلح‌های این گوشت می‌توان به این موارد اشاره کرد: دارچین،‌ فلفل، زنجبیل، پیاز، سکنجبین، گلپر، سیر، تره‌تیزک و زیره.

گوشت گاو دارای خصلت‌های مختلفی است: چاق‌کننده، تقویت‌کننده بدن و دیرهضم. مصرف آن در مناطق گرم، باعث ایجاد خون غلیظ، بیماری‌های سوداوی، بیماری‌های مفصلی، صعود بخارات غلیظ و بدبو به قلب و مغز، و زایمان زودرس می‌شود. بهترین نوع آن، گوشت گاو زرد و بهترین فصل خوردن آن نیز فصل بهار است.

لینک کوتاه مطلب: https://tritanews.ir/?p=5189

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • سلامت

    پوست این میوه ها معجزه می کند

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    عوارض کمبود کلسیم در بدن را بشناسید

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    ۴ علامتی که زنان نباید نادیده بگیرند

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    کدام شغل های جهان سرطان زا هستند؟

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    آب میوه را از مغازه‌های معتبر بخرید

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر
  • سلامت

    این علائم سرمازدگی را جدی بگیرید

    ۱۳۹۵-۱۲-۲۱
    توسط اپراتور خبر

پاسخ دادن لغو پاسخ

تبلیغات

  • آخرین

  • محبوب

  • دیدگاه ها

  • بانک صادرات ایران بر عهد و پیمان «در خدمت مردم» پای‌بند خدمت است

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۱-۱۲-۲۹
  • پیام تبریک مدیر عامل صندوق تامین خسارت های بدنی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۱-۱۲-۲۹
  • چتر نجات «آلاء» برای کاربران «دانا»

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۱-۱۲-۲۸
  • انتخاب رئیس هیئت مدیره بانک دی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۱-۱۲-۲۸
  • دکتر میرهاشم موسوی خبر داد:پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی طرف‌قرارداد سازمان تأمین‌اجتماعی

    توسط مهناز خدادوست
    ۱۴۰۱-۱۲-۲۸
  • عفونت بند ناف نوزادان را جدی بگیرید

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۲۰
  • کوالکام می گوید در صورت پیوستن به برادکام، دو مشتری مهم خود را از دست ...

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۱۱-۲۳
  • خون دماغ یعنی ….

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۲-۲۳
  • تبلیغات محیطی جذاب و بی‌نقص با نمایشگرهای حرفه ای Outdoor سامسونگ

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۷-۲۹
  • بهترین زمان برای خرید لپ‌تاپ چه زمانی است؟

    توسط اپراتور خبر
    ۱۳۹۶-۰۳-۱۶
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۲۰

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    با سلام و درود ...
  • مریم نجفی رحیمیان
    در
    ۱۴۰۱-۰۳-۱۸

    مهدی احمدی رییس اداره کل روابط عمومی خبرداد: اعلام اسامی برندگان جوایز قرعه کشی در ...

    سلام خسته نباشید سوال ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • مهناز خدادوست
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    با سلام و ارادت ...
  • راه اندازی رستوران
    در
    ۱۴۰۱-۰۲-۰۶

    ۱۳۸۸ فقره وام ازدواج توسط بانک قرض‌الحسنه مهر ایران پرداخت شد

    زوج های جوان به ...
  • خانه
  • واریته
  • سلامت
  • اقتصاد
  • درباره تریتا
  • تبلیغات در تریتا
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت برای تریتانیوز محفوظ است